Viroti recomanda in aceasta iarna: bocancii JALAS de la EJENDALS Suedia

In aceasta iarna Viroti Protect, importatorul oficial in Romania al echipamentelor de protectie produse de catre  Ejendals, Jeep, Puma, Lanex, Giasco, Robusta si Mutexil, va propune doua noi modele de incaltaminte de protectie utile in orice situatie.

Bocancii JALAS de la EJENDALS, companie de profil din Suedia, sunt conceputi pentru a oferi o protectie maxima a picioarelor pe timp friguros. Modelul JALAS® 3980 MGR WinPro, sunt cei mai potriviti bocanci pe care i-ati putea avea pe timp urat. Sunt pentru aceia dintre voi care obisnuiesc sa infrunte vremea rea si sa circule indiferent de conditiile meteo.Căptuşeala din blană ii face caldurosi şi confortabili. Talpa oferă aderenţa optimă pe suprafeţe alunecoase, este rezistenta la uleiuri si substante chimice, la temperaturi de pana la 300 °C si este prevazuta cu un sistem avansat de preluare a socurilor. Bocancii sunt waterproof si winpro, iar  pielea este tratata special. Sunt prevazuti cu bombeu de aluminiu, pentru  protejarea degetelor şi cu o curea reglabila pe glezna, pentru o mai buna fixare.

jalasmgr

JALAS® 3318 DryLock este un bocanc de piele impermeabil care satisface cele mai înalte cerinţe. Are tot ceea ce trebuie sa aiba un bocanc de protecţie, dar este mult mai mult. Talpa oferă aderenţa optimă pe suprafeţe alunecoase, este rezistenta la uleiuri si substante chimice, la temperaturi de pana la 300 °C si este prevazuta cu un sistem avansat de preluare a socurilor, dar si de ventilatie. Sunt prevazuti cu bombeu de aluminiu, pentru  protejarea degetelor .

jalasdry

Pentru mai multe detalii accesati pagina: www.viroti.ro sau vizitati showroom-ul din Bucuresti, Str. Bucurestii Noi nr.52, sector 1.

Tagged as: , , ,

1 Comentariu

  1. Cei lungi pot fi luati si la un echipament de
    motociclete