Timisoara: MOTO BIKE MANIA 2010

timisoara_2009Moto Bike Mania editia a VI – a isi deschide portile catre public in perioada 11 – 13 iunie 2010. Iata ca si in acest an ne propunem sa sarbatorim tot ceea ce inseamna transport pe doua roti si nu numai. Aceasta editie straluceste prin noi produse si noi forme de divertisment pentru iubitorii de motociclete, scutere, biciclete, ATV – uri, 4X4, tuning si echipamente.

Bolizii din industria moto si auto, incotro? Primele semne par incurajatoare iar entuziasmul perceptibil in discutiile cu dealerii ne conving sa vizitam spectaculosul salon de motociclete, scutere, biciclete, ATV – uri, tuning si accesorii din acest an. Statisticile referitoare la piata de profil arata ca vanzarile se mentin deasupra gradului de recesiune. Aceasta pasiune este deseori privita ca sport de aceea nu i-am uitat nici pe iubitorii de pescuit, vanatoare, alpinism si rafting care se pot dota cu articole sportive, camping si corturi.

Motocicleta si domeniul adiacent au un viitor tot mai promitator dar acesta depinde de capacitatea sectorului de a exploata grija tot mai mare a omului pentru mediul inconjurator, deoarece acesta ne ofera posibilitatea de a ne desfasura intr-o locatie agreata de public si anume Muzeul Satului Banatean Timisoara. Concerte, demonstratii de motociclism, test drive si multa buna dispozitie de vineri pana duminica doar la Moto Bike Mania.

Tagged as: , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.