Super oferta KYMCO in Romania!

ofertaScooterama, importatorul scuterelor Kymco in Romania anunta o super promotie in limita stocului disponibil pentru modelele Agility City 4T 50, Agility Sport 4T 50 si Super 8 4T 50. Acum ai posibilitatea de a achizitiona unul dintre aceste modele cu o reducere de 250 de euro (reducere ce include TVA) pe baza tichetelor de reducere pe care le gasesti in revistele de specialitate sau la dealerii Kymco din Romania.

Se accepta doar un cupon pentru un scuter. Mai multe detalii in revista SCOOTER FUN si pe www.scooterama.ro.

Tagged as: , , , , ,

3 Comentarii

  1. Unde se afla cel mai apropiat dealer de Sibiu? Eu locuiesc la Selimbar in jud. Sibiu. Ma intereseaza un model cu cilindrea de 125 sau 150. Se poate gasi la promotie unul din aceste modele? Daca da,cum pot lua legatura cu reprezentanta Kymco cea mai apropiata si unde se fabrica aceste modele de scootere? Va multumesc anticipat.

  2. Scuterele Kymco se produc in Taiwan, brand-ul fiind pozitionat pe locul 2 in lume d.p.d.v. al caltatii si al vanzarilor.
    Detalii despre oferta va invitam sa aflati de la unul dintre dealerii cei mai importanti: NIBA, http://www.niba.ro.
    Succes!

  3. buna ziua,detin un kimco super 8 50cc 4T,intrebarea mea este:exista cumva limitator de viteza.pentru ca mai mult de 50 km nu merge,pot face ceva sa mearga macar pana la 70?ma gandesc ca nu mai este in rodaj,are deja aproape 2000 de km,ma poate ajuta cineva?multumesc