SKF sustine ”Educatia rutiera, educatie pentru viata”

 Sambata s-a desfasurat la Ploiesti etapa judeteana a concursului ”Educatie rutiera, educatie pentru viata”. Concursul este organizat in fiecare an de catre Politia Rutiera, in parteneriat cu Ministerul Invatamantului si isi propune sa ajute elevii de gimnaziu si de liceu sa cunoasca, sa inteleaga si sa respecte regulile de circulatie.

Fiecare echipa formata din 4 membri trebuie sa parcurga mai multe etape: un traseu cu bicicleta in conditii de trafic rutier, un traseu de indemanare in mersul pe bicicleta si o proba teoretica, unde elevii raspund la intrebari din codul rutier.

Elevii participanti au fost coordonati de catre inspector principal Adrian Iacob si de catre subcomisar Valentin Ionita, din cadrul Serviciului Rutier Prahova avand sprijinul colegilor din departament si al  reprezentantilor scolilor participante.

Echipele castigatoare au fost premiate de catre SKF,  lider mondial in furnizarea de rulmenti, etansari, mecatronica, sisteme de lubrifiere si servicii care include suport tehnic, servicii de intretinere si de fiabilitate, consultanta in inginerie si formare profesionala. SKF se implica in mod frecvent in sustinerea activitatiilor comunitatii.

Castigatorii editiei din acest an au fost:

Locul 1 – Liceul Tehnologic ” Tase Dumitrescu” si Scoala Generala nr. 2 – Mizil

Locul 2 – Liceul Tehnologic ”Constantin  Cantacuzino” – Baicoi si Scoala Generala Tintea

Locul 3 – Liceul Tehnologic ” Ion Kalinderu” – Busteni.

Toti ceilalti participanti au primit mentiuni si premii de participare.

Echipa castigatoare va reprezenta judetul Prahova la etapa nationala, etapa care va loc in perioada vacantei de vara.

Comentariile sunt restrictionate.