Se pregateste! SAB& Accesorii 2014 va asteapta intre 23 octombrie si 2 noiembrie 2014!

SAB&A2014Echipa Premium Expo, in calitate de organizatori ai Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 (SAB & Accesorii 2014) va invita sa participati la prima expoziție auto cu peste 20 de ani de tradiție si totodata, primului eveniment auto cu caracter specializat organizat în România.

Aflat la cea de a 12-a editie SAB & Accesorii se va desfasura anul acesta in perioada 23 Octombrie - 2 Noiembrie, la Romaero Baneasa.

SAB & Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto național de anvergură.

Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

In premiera in acest an va oferim posibilitatea includerii in campania media generala a evenimentului (tv, radio, print) a tuturor modelelelor auto care-si vor face lansarea in premiera nationala in Romania la SAB & Accesorii 2014.

Editia din 2013 a reunit 97 de companii pe o suprafata de aprox. 17.200 mp (15.500 mp in cadrul Pavilioanelor 5, 6, 7 si 1.700 mp suprafata de expunere exterioara), o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (1000 locuri) si expozanti (300 locuri).

Editia din 2014 SAB & Accesorii isi propune ca pe intreaga perioada de desfasurare sa puna in legatura directa companiile expozante cu publicul vizitator, atat public larg cat si specialistii in domeniu, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza mai multe contracte si de a mari volumul vanzarilor directe. SAB & Accesorii 2014 va beneficia in data de 23 octombrie de o zi intreaga dedicata presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media.

Pe toata durata expozitiei spatiile expozitionale interioare si exterioare, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii si teste ale echipamentelor auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

Ne vedem la SAB&Accesorii 2014!

Tagged as: , , , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.