SCOOTER FUN alege viata impreuna cu IGPR Directia Rutiera, cu Bosch si cu Motul

alege_viataRevista SCOOTER FUN se implica intr-o noua campanie rutiera de prevenire a evenimentelor rutiere din Romania. Campania ALEGE VIATA! initiata de IGPR Directia Rutiera, urmareste educarea si responsabilizarea tuturor participantilor la trafic. Avand sustinerea sponsorilor: Robert Bosch Romania si P&P, importatorul lubrifiantilor MOTUL in Romania, revista SCOOTER FUN a organizat in perioada 23-25 iulie 2010, la Sinaia , un punct de informare si prezentare a campaniei, avand sprijinul Primariei Orasului Sinaia si al reprezentantilor Politiei Romane din Bucuresti si judetul Prahova.

Pe parcursul manifestarilor, revista SCOOTER FUN a oferit publicului informatii despre desfasurarea campaniei, reviste, materiale de informare si sampling. Avand aproape reprezentantii Politiei Romane care au facut o demonsatratie a ceea ce inseamna profesionalismul in trafic si au dovedit ca sunt foarte aproape de toti participantii la trafic indiferent de varsta, manifestarea s-a bucurat de atentia unui public larg.

Prin intermediul sponsorilor, majoritatea participantilor au primit materiale de promovare si au avut sansa sa castige acumulatori BOSCH M4 si uleiuri de motor MOTUL.

Campania va continua la Suceava, unde pe 22 august 2010 revista SCOOTER FUN impreuna cu partenerul local AUTO SETTE vor organiza o manifestare de amploare in incinta unui mall, unde sunt asteptati scuteristii din regiune.

av_1

av_2

av_3

av_4

av_5

av_6

av_7

av_8

Tagged as: , , , , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.