Pregateste-te de SPORT SALON 2013!

Euroexpo si Romexpo lanseaza in aceasta toamna prima editie a targului SPORT SALON! Daca esti unul dintre cei care echipeaza sportivii din Romania, atunci trebuie sa te afli intre 14 si 17 noiembrie la Romexpo, la cel mai mare targ de echipamente sportive indoor & outdoor din tara.

Romanii au cheltuit numai anul trecut aproximativ 400 de milioane de euro pe echipamente si articole sportive. Astfel, targul vine ca o necesitate a unei piete cu cerere mare, punand accentul pe promovare si accesibilitatea achizitionarii.

SPORT SALON 2013 va reuni companiile distribuitoare de echipamente, incaltaminte si accesorii, dedicate sporturilor indoor si outdoor, companii din domeniul energizantelor si suplimentelor nutritive, instrumente si dispozitive utilizate in intrecerile sportive. De asemenea, la targ sunt asteptate cluburile si asociatiile sportive, universitatile de profil, precum si publicatiile de specialitate si alte organizatii din domeniu.

Vizitatori vor fi cei orientati catre diverse activitati sportive, preocupati de sanatatea si armonia corpului, precum si sportivii profesionisti. Totodata, la SPORT SALON sunt asteptati si investitorii interesati sa dezvolte un business in domeniu; cu totii se vor bucura de o gama larga echipamente si produse destinate atat sezonului cald, cat si celui de iarna.

Tagged as: , , ,

Comentariile sunt restrictionate.