Piaggio ataca pietele Asiei cu conceptul NT3

17-concept-nt3La EICMA 2010 Grupul Piaggio a introdus conceptul NT3. Un vehicul extrem de inovator, conceput pentru a raspunde nevoilor de mobilitate in zonele cu cele mai mari rate de dezvoltare, în special in India, Vietnam si Asia de Sud-Est.

NT3 este un rezultat inovativ al Grupului Piaggio, care, impreuna cu un design unic, da viata vehiculelor cu  patru roti si trei locuri. NT3 este un vehicul compact, sigur, flexibil, usor de manuit si atractiv, fiind extrem de competitiv la capitolul cheltuieli de intretinere si exploatare.

Conceptul NT3 – caracteristicile cheie

- Dimensiuni compacte:cu o  lungime de numai 2,4 metri,  NT3 se deplaseaza foarte usor  in trafic si este usor de parcat.

- Capacitatea de incarcare: in versiunea de transport persoane, optimizarea spatiilor pentru trei persoane, datorita la configuratiei inovatoare.

- Securitate: NT3 este conceput in jurul unei structuri-cadru pentru a garanta o protectie maxima a ocupantilor.

- Economie: mai mult de 30 de km cu un singur litru de combustibil.

- Respect pentru mediu: greutatea redusa permite un consum si emisii minime. NT3 poate fi disponibil  inclusiv cu tehnologia hibrida Piaggio HyS.

- Modular: NT3 este un vehicul conceput pentru a permite diverse solutii de transport pentru a configura o gama completa si diversificata de produse.

Trei tipuri de motor:

Piaggio NT3 Concept poate avea trei motoare diferite, toate concepute pentru compatibilitatea cu mediul inconjurator, garantand in acelasi timp performanta adecvata misiunii vehiculului.
Motorul de 200 cmc este caracterizat prin costuri semnificativ reduse de functionare, consumul si emisiile poluante extrem de mici.
Motorul 300 cmc, bazat pe tehnologia consolidata a modelului  Piaggio MP 3, asigură o performanta excelenta.
Versiune de 300 motor hibrid integreaza- ca si noul Piaggio MP3 Hybrid 300 cea mai noua versiune de propulsoare dezvoltate de grupul Piaggio. Versiunea hibrid reprezinta solutia  excelenţă pentru  satisfacerea nevoilor in crestere pentru mobilitatea urbana si metropolitana.

21-concept-nt3

Tagged as: , , , , , ,

3 Comentarii

  1. Ca model este frumos dar strica ca nu are usi

  2. Sa il aduci aici la romani sa vezi ca ii pun si usi :) )

Trackback-uri

  1. Piaggio ataca pietele Asiei cu conceptul NT3 | Scooter Fun | MOTOR DE CAUTARE ANUNTURI ROMANIA