Noutati de la Eurosport DHS: Siguranta cu e-ON, Ride Across cu copii din Muntii Orastie si Promotii de Craciun

christmasPutini sunt cei care nu cunosc brand-ul DHS, un brand care a luat fiinta in anul 1999 la Petrosani. Investitori au venit din China in Romania datorita apropierii Romaniei de Europa Centrală si de Vest. Existenta unei mari piete de desfacere, precum si siguranta investitiei lor i-au convins sa puna bazele celei mai mari fabrici de biciclete din Romania. In prezent, DHS a investit in Romania mai mult de 20.000.000 euro.  In urma unei colaborari de 2 ani grupul german PROPHETE GMBH avand incredere intr-un parteneriat de viitor a decis sa cumpere 40 % din actiuni contribuind cu capital si in acelasi timp cu experienta dobandita timp de 100 de ani in Germania.  In Romania reteaua de desfacere a produselor DHS este formata din mai mult de 400 de dealeri, iar in prezent EUROSPORT DHS exporta in urmatoarele tari europene : Franta,Germania, Finlanda, Irlanda,Italia, Tarile de Jos, Statele Baltice,Polonia,Cipru,Bulgaria,Republica Ceha, Croatia, Slovenia,Grecia,Ungaria,Republica Moldova. Sunt doar cateva dintre datele care recomanda un brand de succes.

Intotdeauna va exista interesul pentru asigurarea sigurantei copiilor si, de aceea, DHS participa alaturi de e-ON Gaz Romania, e-ON Moldova Furnizare şi Herlitz Romania, la o campanie-concurs: Copilaria este mai frumoasa in siguranta.

Si cum a ajuta este un tel declarat al celor de la DHS, acestia au  donat 30 biciclete copiilor din muntii Orastiei si Sureanu pentru a ajunge la scoala din Cugir, ei trebuind sa parcurga zilnic aprope 10 km pe jos, neexistand alte mijloace de transport.

De asemenea DHS va invita sa nu ratati promotiile de iarna oferite, promotii valabile doar in magazinele proprii din Deva, Cluj Napoca si Bucuresti. Pentru mai multe detalii accesati: www.dhsbike.ro

Tagged as: , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.