Kido Smart Bike – concurs de biciclete pentru copii cu varsta pana in 12 ani

Dragi parinti, va asteptam impreuna cu copii dumneavoastra la EXPO BIKE/ SMAEB 2015, care se desfasoara la Romexpo Bucuresti in perioada 17-19 aprilie, unde promovam un stil de viata sanatos si distractiv.

Vino si participa un concurs distractiv, pe biciclete, pentru cei mici!

Sambata 18 aprilie 2015, ora 12.00, va avea loc concursul de biciclete (indemanare) pentru copii, grupele de varsta: 4-5 ani, 6-8 ani si 9-12 ani.

Daca va doriti o viata sanatoasa pentru copii dumneavoastra, pregatiti-i pentru distractia de sambata. Veniti cu totii – parinti, bunici, vecini sa-i sustineti pe cei mici.

Primii 20 participanti inscrisi pe adresa: concurs@scooterfun.ro vor primi un premiu pentru mobilizare rapida. Va rugam sa trimiteti numele si varsta copilului pentru a-i putea repartiza pe probele specifice grupei de varsta. Inscrierile se pot face si inainte de concurs, maxim pana la ora 10.30, la standul revistei Scooter Fun & Bike din pavilionul C4.

Fiecare concurent va parcurge un traseu diferit (dificultate in functie de varsta).

Evenimentul se va desfasura pe un circuit inchis, care va fi repetat de mai multe ori, in functie de categoria de varsta la care participa concurentul. Purtarea castii este obligatorie. Concurentii vor fi inscrisi de catre parinti.

Atentie! Chiar daca ploua, am pregatit un spatiu interior pentru acest concurs.

Va dorim mult succes!

Tagged as: , , , , , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.