Interventia rapida – Pistoale pneumatice de insurubat

unior tepidUNIOR produce două tipuri de pistoale pneumatice: normale si rotopercutoare. Forma constructivă compactă si mânerul ergonomic permit o manevrare simplă si usoară în locuri si pozitii diferite. Pistoalele pneumatice cu pătrat de angrenare de 1” sunt prevăzute cu mânere suplimentare pentru o manevrare cu ambele mâini.

Pistoalele pneumatice de însurubat se utilizează numai împreună cu scule de impact: capete de chei tubulare, prelungitoare, articulatii cardanice, adaptoare etc.

Împreună, pistolul si scula realizează strângeri în mod simplu, repede si în sigurantă.

Gama pistoalelor pneumatice UNIOR cuprinde diverse modele care au pătrate de angrenare de 3/8”, 1/2”, 3/4”, 1”. Aceste pistoale se găsesc si în truse, împreună cu diverse mărimi de capete de chei tubulare si accesorii de impact corespunzătoare.
Pistoalele pneumatice UNIOR respectă nivelul de vibratii impus de ISO 8662-7 si nivelul de zgomot prevăzut în norma ISO 3746:1995(E).
Presiunea maximă a aerului comprimat utilizat este de 6,2 bar.
Gama de momente de torsiune acoperită de pistoalele pneumatice UNIOR este 27,1-2439 Nm si satisface practic toate cerintele sectorului auto.

Tagged as: , , , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.