FIGHTER 2010 – MOMODesign ramane la prima iubire

casco-fighter-momodesign-2010Momodesign este una dintre cele mai populare branduri de pe piata italiana. Incepand din 1981, MOMO a reusit sa produca casti de  calitate superioara,  cu design clasic. De fapt, MOMO  este cunoscut ca designer de biciclete si casti de protectie, ceasuri, telefoane mobile si articole de imbracaminte.

MOMO a incheiat  recent un parteneriat cu Logice Design Ltd.  pentru productia si distributia exclusiva in intreaga lume a castilor de protectie MomoDesign. Colaborarea  vine de la ideile comune de dezvoltare si isi propune sa cucereasca noi piete si sa fidelizeze cat mai multi utilizatori.

Nu este o coincidenta ca in 2010 MOMO propune restilizarea castii cele mai vandute: FIGHTER. Istoria modelului se leaga de lansarea marcii in lume, iar noua versiune este, de fapt, o versiune imbogatita cu de detalii estetice si functionale inovatoare.

In plus, Fighter, editia 2010,  va fi vanduta in diferite culori, precum negru, alb sidefiu,  rosu cherry,  midnight blu, gri perla  (cu un nou  logo exclusiv cu finisaj cromat).

Tagged as: , ,

1 Comentariu

Trackback-uri

  1. Horology News