EXPOBIKE – “Salonul de Biciclete si Accesorii” se va desfasura in perioada 4-6 Aprilie 2014

A V-a editie EXPOBIKE – “Salonul de Biciclete si Accesorii” se va desfasura in perioada 4-6 Aprilie 2014.

EXPOBIKE 2014 va avea loc in cadrul complexului ROMAERO Baneasain paralel cu SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti, aflat la a XII-a editie.

EXPOBIKE se va desfasura pe durata a trei zile, deschiderea oficiala fiind vineri la ora 12, publicul avand acces incepand cu ora 13.
Ziua de vineri este in special dedicata firmelor din domeniu, intrarea fiind libera pentru vizitatorii de profil (implicati in comertul cu biciclete sau accesorii, in baza invitatiei oficiale primite de la un expozant).

EXPOBIKE 2014 se desfasoara sub patronajul ASPIC - www.aspic.ro – Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania, care isi propune sa reprezinte firmele din domeniu in relatia cu statul si/sau alte entitati si sa promoveze folosirea bicicletei la nivel national.

Expozitia va beneficia de aportul unei serii de evenimente, asemanatoare celor de anul trecut, menite sa atraga un numar mare de vizitatori.

STIAI CA: ” Aproape jumatate din deplasarile pe drumurile publice la nivelul Uniunii Europene sunt de cca 5 km/zi! In Bucuresti distanta medie parcursa de angajati de la resedinta la locul de munca este de cca. 7 km, fapt pentru care bicicleta reprezinta alternativa viabila pentru automobile, avand o serie de avantaje precum mobilitatea in trafic la orele de varf, accesibilitatea, costurile scazute de achizitie si intretinere, reducerea poluarii, activitate benefica pentru sanatate si, poate fi, de asemenea, o buna modalitate de a evita aglomeratia din mijloacele de transport in comun.
Mai multe biciclete in detrimentul automobilelor inseamna un mod de viata mai sanatos prin scaderea obezitatii, a bolilor cardiovasculare, reducerea sedentarismului, mai putina poluare si mai multe spatii verzi.”

Tagged as: , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.