Cupa Travandi ed.1 – Un inceput promitator

28Sambata , 18 septembrie 2010 a avut loc la Lehliu Gara prima editie a cupei TRAVANDI la scutere. In organizarea Activ Travandi (www.piese-scutere.net) cu sprijinul revistei Scooter Fun (www.scooterfun.ro) si a primariei orasului Lehliu Gara, manifestarea a adunat la start peste 25 de participanti, in marea lor majorita…te din localitate sau zone limitrofe. Invitatii oficial, echipa Scuter Centre din Bucuresti, au participat la clasa Open si au organizat o demonstratie de maiestrie pe scutere si ATV-uri.
Castigatorii primei editii: Catalin Banu la clasa 50 cmc si Catalin Ionut Dobre la indemanare au fost premiati de catre viceprimarul orasului Lehliu Gara, premiile fiind oferite de catre Activ Travandi. Castigatorii clasei Open, Sefan Petre, Ciprian Neculai si Dragos Racianu au donat premiile (cupoane valorice de cumparaturi de pe site-ul: www.piese-scutere.net) catre participantii clasati pe locurile 4, 5 si 6 la clasa 50 cmc.
Cupa Travandi va deveni un eveniment local anual si se doreste ca acesta sa intre in categoria evenimentelor dedicate scuterelor la nivel national.


Tagged as: , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.