Cruiser Flelt Destination – Prezentare de marius-ciclistu

Vă place să staţi confortabil la televizor, să savuraţi un vin vechi în timp ce vizionaţi un film vechi?

Cruiserul Felt Destination este ceea ce cautaţi. Cu un design din perioada interbelică combinat cu funcţionalitatea şi tehnologiile actuale, veţi fi transpusi în acea perioadă.

Imaginea bicicletei are un aer “umblat”, sticker-ele de la apărătoarea de lanţ şi steaua punctelor cardinale de pe top tube şi şa făcând dovada acestui lucru.

Şaua cu arcuri, pedalele tip platformă şi ghidonul lat sporesc confortul , în timp ce butucul spate Shimano NEXUS pune la dispoziţie 7 viteze pentru adaptarea vitezei la condiţiile de drum. Frânarea este asigurată de frâna pe tambur a roţii faţă şi de cea pe torpedou din butucul roţii spate. Pe lângă acestea designul cadrului imită rezervorul de combustibil al motocicletelor, top tube-ul fiind hidroformat.

În extremităţi vedem două portbagaje fiecare cu cate două spaţii de depozitare din material asemanator cu cel al îmbrăcămintei militare, dispuse de-o parte şi de alta a roţilor, care completează bicicleta cu jante din aluminiu late de 51mm echipate cu anvelope Quick Brick, cu profil asemănător cu cel al anvelopelor maşinilor de epocă, acoperite de apărători de noroi din metal în tema cu designul general al bicicletei.

Pe scurt o “utilitară” în perioadă de criză, cu design deosebit şi calitate ridicată, această bicicletă vă oferă o oază de relaxare în jungla urbană.

Această prezentare a fost posibilă prin amabilitatea Dlui. Mircea Ursuţ de la magazinul UMI BIKE AND SNOW Cluj-Napoca, căruia îi mulţumim pentru sprijinul acordat.

www.umibike.ro

1 Comentariu

  1. Buna treaba, Marius .
    Daca esti stresat prea tare cu rulmentii de suedia, te astept sa-ti inchiriez un Felt Destination, sa te mai relaxezi si tu. Multumim de articol.

    umi bike team