Contact

Revista SCOOTER FUN

e-mail: revista@scooterfun.ro

Publicitate: Ileana Coserean – ileana@scooterfun.ro
Colaborari si abonamente: info@scooterfun.ro
Redactor sef: Petru Ivan – petru@scooterfun.ro

Concurs: concurs@scooterfun.ro

14 Comentarii

 1. Am primit revista prin intermediul S.C.POL DISTRIBUTION S.R.L. Ne bucuram de aparitia primei reviste de scootere. O revista care ne incanta deoarece gasim in cuprinsul ei de la produse, scutere noi pana la oferte de preturi,anunturi de festivaluri moto, concursuri si tot ceea ce cuprinde domeniul moto.
  Este o revista foarte bine realizata, cu multe informatii utile pentru toti cei interesati de domeniul moto.
  Ar fi foarte bine daca ne-ati trimite un banner sau sigla dumneavoastra pentru a o putea pune pe site-ul nostru http://www.dpsmoto.ro Am fi foarte incantati de o colaborare cu dumneavoastra.
  Va felicitam pentru revista SCOOTER FUN si sa continuati tot asa.

  Cu respect Suciu Laurentiu.

 2. Ma intereseaza o oferta de publicitate. Am un mic service si as dori un spatiu in revista voastra.

  Merci,

  Stefan Buzoianu

  0734.575.616 / 0769.428.473

 3. Buna ziua,
  suntem o firma importatoare de piese de schimb pentru scutere si motociclete si am dori un rate card pentru o eventuala colaborare.

  Cu stima
  Plesa Cristian

 4. Buna seara, as dori sa stiu care este pretul pentru un abonament la revista scooterfun, as aprecia tare mult daca a-ti raspunde acestui mesaj, multumesc foarte mult , respecte.

 5. Abonamentul este deocamdata GRATUIT. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa trimiteti datele postale, nume si prenume si adresa de e-mail la info@scooterfun.ro cu mentiunea ABONAMENT.

  Pentru sustinerea abonamentelor gratuite in sezonul 2010 va propunem achizitionarea unui breloc CAMPANIE SCOOTER FUN, metalic ce simbolizeaza un trifoi cu 4 foi in valoare de 22 lei, breloc care va ajunge la abonati dupa efectuarea platii in contul RO03RNCB0084010766090001 BCR Mihai Bravu pentru I.P. Grup IndTech SRL impreuna cu numarul din revista respectiv.

  Multumim pentru sustinere.

 6. Aveti grija in colaborarea cu Stefan Buzoianu !!! Este cumplit de neserios iar pe mine m-a pacalit cu 2000 eur.
  Carmen Luca

 7. La Lukoil din Targoviste, nu pun in raft niciodata revista si cand intrebam de ea, spun ca nu a venit. Cineva zicea ca le arunca :(
  Numarul din februarie l-ati trimis aici la Targoviste?

  Cu alte benzinarii mai serioase nu ati gasit sa colaborati?

 8. Buna ziua,
  sunt reprezentat al Aerofox Romania

  Anul acesta am dori sa aducem in cadrul SMAEB un avion ultrausor.
  As dori sa stiu costurile aducerii aeronavei, si alte detalii.

  astept un mail, sau un telefon

  flysebi@yahoo.com
  0761 395 797

  multumesc

 9. Buna ziua…..As vrea sa stiu cum pot intra si eu in posesia numerelor revistei incepand cu mai anul trecut…..Eu am mai tot intrebat pe la chioscuri de revista dar nimeni nu mai stia nimic….Si cat m-ar costa sa le iau…..Multumesc mult anticipat!

 10. Revista se distibuie gratuit in Romania.In Bucuresti la statiile AGIP si la dealerii revistei pe care ii gasiti si pe site, iar in provincie la statiile LUKOIL si la dealerii locali.
  Va putem trimite toate numerele revistei daca ne scrieti la adresa de e-mail: info@scooterfun.ro datele personale si adresa de primire si platiti contravaloarea coletului trimis prin curier.
  Daca sunteti din Bucuresti putem stabili sa le primiti direct .

 11. Bună. Aş dori să vă mulţumesc pentru anunţurile mele pe care dvs le-aţi publicat in revista:) Am vândut unul dintre scutere. Mult succes în continuare cu revista şi cu secţiunea bazar :)
  Salutări calde din Braşov.
  CSBv

 12. Cum pot intra in posesia revistei sau cum ma pot abona? Va multumesc

 13. Noul sezon incepe pe 15 martie. Revista o poti ridica din statiile Agip din Bucuresti si statiile selectate LukOil din tara. Sau de la dealerii selectati pe care ii gasesti si pe site.

 14. Nu se pot face abonamente pentru restul localitatilor?

Lasa un comentariu

Please note: comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.