CAMPANIE RUTIERA ORGANIZATA DE REVISTA SCOOTER FUN & BIKE CU SPRIJINUL BOSCH

Revista SCOOTER FUN & BIKE continua si anul acesta, in parteneriat cu Politia Romana – Directia Rutiera si Bosch, campaniile de prevenire ale evenimentelor rutiere din Romania.

 Deja traditionala, campania de la Sinaia, a ajuns la cea de a IV a editie. Anul acesta campania ”Viteza este buna! Pe circuit!” s-a desfasurat pe data de 19 iulie si a avut ca punct de plecare parcul din fata Cazinoului din Sinaia. Cu ajutorul vizual si acustic al probelor din cadrul Campionatului National de Viteza Traseu Montan (VTM) etapa incadrata in evenimentul Sinaia Forever, campania rutiera defasurata impreuna cu partenerii din cadrul Politiei Romane, prin prezenta inspectorului principal Adrian Iacob din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova si a colegilor de departament, a reamintit tuturor celor prezenti ca este necesar sa se asigurare si sa se mentina un trafic rutier bazat pe respectarea reglementarilor legale si respect reciproc.

Campania este sustinuta an de an de catre Bosch, care a oferit premii tuturor celor care au participat la concursurile tematice si a beneficiat de sprijinul Primariei Orasului Sinaia.

Pe parcursul manifestarii, revista SCOOTER FUN & BIKE a oferit publicului informatii despre desfasurarea campaniei, reviste, materiale de informare si sampling, in final fiind organizata o tombola cu premii acordate pe baza cunostintelor acumulate pe intreaga zi. Avand aproape reprezentantii Politiei Romane care au facut o demonsatratie a ceea ce inseamna profesionalismul in trafic si au dovedit ca sunt foarte aproape de toti participantii la trafic indiferent de varsta, manifestarea s-a bucurat de atentia unui public larg.

Revista Scooter Fun & Bike, singura revista dedicata scuterelor si bicicletelor, a dezvoltat si a sustinut impreuna cu partenerii sai campanii de educatie rutiera si prevenire a accidentelor. Informatiile pot fi accesate on line pe www.scooterfun.ro sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/revistaSCOOTERFUN

Tagged as: , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.