Bosch isi extinde considerabil gama de bujii cu scanteie pentru autovehiculele cu doua roti

In gama de bujii cu scanteie Bosch, recent extinsa, service-urile auto pentru autovehiculele cu doua roti si soferii de motociclete, scutere si ATV-uri pot gasi bujiile cu scanteie corespunzatoare pentru aproape toate marcile de autovehicule cu doua roti si toate tipurile de motoare obisnuite. Bujiile cu scanteie sunt fabricate conform standardelor de calitate aplicate in cazul echipamentelor originale. Distantele presetate intre electrozi sunt adecvate pentru majoritatea tipurilor de motoare montate pe autovehiculele cu doua roti, ceea ce inseamna ca bujiile cu scanteie pot fi montate direct, fara reglarea manuala a setarilor. Datorita designului robust si a materialelor de calitate, bujiile cu scanteie ofera performante inalte pe durata intregului ciclu de viata.

Compatibilitate optima: intervalul de temperatura corespunzator pentru fiecare motor

Si in ceea ce priveste autovehiculele cu doua roti, cerintele referitoare la performantele motorului, consumul si nivelul de emisii, calitatea si fiabilitatea motorului sunt in continua crestere, acest lucru influentand designul si functionarea bujiilor cu scanteie utilizate. Un factor deosebit de important este intervalul de temperatura al bujiei cu scanteie. Numai bujiile cu scanteie cu interval de temperatura adaptat in mod optim la motorul autovehiculului cu doua roti pot disipa in siguranta caldura provocata in urma combustiei: acest lucru previne depunerea de carbon pe bujiile cu scanteie si aprinderea automata. De asemenea, arderea completa a amestecului aer/carburant duce la eficientizarea consumului de carburant. Din aceste motive, inginerii Bosch efectueaza teste multiple pentru a stabili care este bujia cu scanteie corespunzatoare pentru fiecare motor – si au la dispozitie peste 110 ani de experienta in dezvoltarea sistemelor de aprindere.

Pentru service-urile auto, bujiile cu scanteie Bosch pentru autovehiculele cu doua roti sunt ambalate atat individual, cat si in pachete de zece bucati, iar un nou catalog de produse ofera informatii detaliate despre gama Bosch de bujii cu scanteie pentru autovehiculele cu doua roti.

Comentariile sunt restrictionate.