Benelli isi extinde reteaua de magazine din China – Jinan

logoLa sfarsitul anului tercut oficialii Benelli au deschis cel de al treilea magazin de reprezentanta din China. In urma rezultatelor excelente de vanzari din magazinele din Shanghai si Beijing, Benelli QJ a decis sa accelereze planurile de extindere si a ales localitatea Jinan, capitala provinciei Shandong pentru a deschide un nou magazin.

Vanzarile de motociclete si scutere sunt in crestere rapida in China, in special cele cu caracteristici puternice si cu traditie . Modelele italiene elegante, cu stil si performante ridicate precum cele produse de Benelli sunt foarte aprecitate de cumparatorul chinez.

Noul magazin a fost inaugurat de catre demnitari de important din provincia Shandong, reprezentanti ai asociatiei auto/moto locale, presa nationala si importanti membrii ai  Benelli QJ. In timpul ceremoniei de deschidere, directorul pentru operatiuni Benelli in ChinaPan Yongzhong, a explicat ca noi consumatori chinezi sunt foarte dornici sa achizitioneze produse de origine italiana, in special motocicletele de mare capacitate. De asemenea, interesul cumparatorului chinez se orienteaza si spre modelele de scutere 49X.
Magazinul din Jinan isi propune sa obtina rezultate excelente la fel ca celelalte magazine din Beijing si Shanghai. Benelli QJ are in planurile sale deschiderea altor patru magazine in China in urmatoarele 12 luni.

Tagged as: , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.