ALEGE VIATA! – la Suceava mopedistiii s-au intalnit pentru reducerea riscului rutier

s_1Dupa manifestarea de la Constanta de pe 15 august 2010 a venit randul Sucevei sa fie gazda unei noi etape din campania ALEGE VIATA! – campanie initiata de IGPR Directia Rutiera si sustinuta de revista SCOOTER FUN.

Pe 22 august a avut loc la Suceava o noua etapa a campaniei ALEGE VIATA!, campanie preventiv-educativa, realizata cu scopul de a reduce riscul rutier in randul mopedistilor si constientizarea lor asupra necesitatii cunoasterii si respectarii cu strictete a regulilor de circulatie.

In cadrul spatiului oferit de Shopping City Suceava, revista SCOOTER FUN a fost prezenta impreuna cu scoala auto-moto AUTO SETTE-partenerul local si sustinator al campaniei ALEGE VIATA!, serviciul Politiei Rutiere, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii si reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Suceava,organizand cu mopedistii prezenti sesiuni de demonstratii de indemanare si dezbateri pe teme rutiere cu toti cei prezenti.

Impreuna cu reprezentatii scolii AUTO SETTE s-a organizat un concurs cu premii acordate participantilor. Manifestarea s-a bucurat de atentia unui public numeros, acestia participand activ si la concurs. In cadrul manifestarii, revista Scooter Fun a primit din partea partenerilor locali – Premiul de Excelenta 2 ani de activitate.

Campania este sustinuta de partenerii revistei Scooter Fun, Bosch Romania si P&P – importatorul lubrifiantilor MOTUL in Romania.

s_8

Tagged as: , , , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.