Adiva A3 – o noua alternativa la Piaggio MP3

adiva2Dupa cum era de asteptat principul celor 3 roti din lumea scuterelor nu s-a oprit la Piaggio. Si nici variantele acoperite nu mai sunt o noutate.


In ultimii doi ani,  chiar daca multi sceptici considerau ingropate proiectele Adiva,  colaboarea cu firma de proiectare exNovo a dus la dezvoltarea modelului A3Ruote, un model bazat pe tehnologia SYM si cu ceva elemente optice marca Piaggio. Proiectul realizat de catre cei din San Marino este un sistem nou, patentat, ce difera de varianta tehnica oferita de MP3 .


Orientarea noului model catre optimizarea comportamentului dinamic datorita optarii pentru orientarea centrului de greutate cat mai jos si redimensionarea diferitelor zone in functie de capacitatea motorului (versiunile de 125 si 250 cmc fata de modelul dotat cu motorizarea SYM 300 GTS Evo) sunt cateva dintre elementele pe care se bazeaza Adiva A3 in lupta cu concurenta.

Oricum, asteptam cu nerabdare sosirea primelor exemplare din seria A3 anuntate de catre producatori pentru sfarsitul anului 2010.

adiva_a3route_01

Tagged as: , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.