1911-2011:100 de ani de Benelli sarbatoriti la EICMA

century-logoCu ocazia implinirii centenarului, Benelii a decis sa sarbatoreasca evenimentul in cadrul EIMA 2010. La cea de a 68 editie a salonului de la Milano, compania cu sediul in Pesaro a decis sa fie prezenta cu ultimele noutati alaturi de modelele care au facut istoria brand-ului. Cu un nou management si o noua strategie, Benelli se pregateste pentru anul viitor cu un plan de a recastiga increderea pietei si de a mari reteaua de dealeri si de unitati service post-vanzare. Pentru 2011, Benelli va dezvolta produse noi, motociclete si scutere, cu care spera sa vina pe piata în urmatorii doi ani. Tendinta ultimilor ani de a se reorienta catre productia de scutere, va continua si in viitor, Benelli vrand prin acest segment sa dezvolte un nou suflu pe piata italiana cu o gama completa de motorizari si modele.

La EICMA 2010 Benelli va lansa 3 noi produse, importante, care vor perimite o mai mare prezenta pe piata din Italia, piata de referinta pentru scutere.

Modelele prezentate vor fi: Macis (125 si 150 cmc) şi noul Caffe Nero de 125 şi respectiv 150 cmc, ce va apărea sub marca MOTOBI.  Macis se va incadra in gementul Familie, si va adopta imaginea promovata de motocicletele DUE si TORNADO de la Benelli. Cu roata de 16″ si racire pe lichid, Macis va fi disponibil pe piata din primavara anului viitor.

In schimb Caffe Nero isi va pastra conceptul de scuter clasic, si va fi prezent sub imaginea MOTOBI, un brand renascut de Benelli. Vizand segmentul de public tipic urban, Caffe Nero pastreaza roata inaltă, venind in schimb cu un nou sistem de franare cu dublu disc de 240 mm si o imagine mai agresiva. Disponibil deocamdata doar in culoarea gri, va putea fi achizitionat incepand cu februarie 2011.


Tagged as: , , , , , ,

Comentariile sunt restrictionate.